Address

Hammerholmen 18

DK-2650 Hvidovre

Contact

+45 70345045

©2017 by Intercity A/S.

DIGITAL MARKETING

Google AdWords, Facebook, Instagram, Bing, Pinterest, YouTube for lige at nævne nogle af de ledende markedsføringskanaler. Det kræver ustyrlige mængder af ressourcer og kapital, at markedsføre sig på internettet og kampen stopper aldrig - der står altid en ny konkurrent på spring for at stjæle dine kunder.

​Så inden du kaster dig ud i at hælde penge ned i en bundløs markedsføringstragt, er der lige nogle ting, der skal være på plads. Vi kan hjælpe dig med, at sikre at teknikken er på plads. Vi kan opsætte sporing af vitale data, således at det kommer korrekt ind i Google Analytics og Facebook, og derved skabe overblik og optimal styring af dine kampagner.

​Vi har de sidste 5 år arbejdet med Enhanced e-commerce, Remarketing, Merchant Center, Dynamic Product Feed, Event tracking, Brand Awarness og E-mail marketing og derfor kan vi implementere alle tracking scripts og fortage den nødvendige programmering for at dit site er 100% i synk med dine markedsføringsværktøjer.

SEO (Search Engine Optimization)

 

Dette er det absolut mest tidskrævende og den dyreste part, men samtidig også den bedste investering på den lange bane. For når din SEO-indsats fungerer bliver hver eneste ordre, der kommer fra søgemaskinerne, gratis. I modsætning til Adwords & Facebook, hvor du betaler for hvert klik.

​Du har helt sikkert modtaget en masse mails, eller hørt et par dygtige sælgere, der fortæller dig, at du inden for blot 4 uger, vil ligge nummer et på Google, for bare 100 USD pr. måned. Til det kan vi blot sige – hvis det er for godt til at være sandt, så er det nok heller ikke sandt – vel?

​Det er ikke nok, at du skriver nogle gode produktbeskrivelser og overskrifter, hvis dit site ikke er teknisk korrekt opsat i forhold til Googles retningslinjer. Derfor skal der først udarbejdes en analyse der vurderer, hvilke SEO-mæssige svagheder dit site har, og herefter skal en løsning udarbejdes for at afhjælpe disse problematikker.

​Når teknikken er på plads, kan vi også rådgive dig omkring de forskellige markedsføringskanaler og hjælpe dig med at udarbejde en overordnet markedsføringsstrategi, som du efterfølgende selv bruger til at holde tråd i kampagner. Vores erfaring omkring digital marketing er nemlig, at du kender din forretning bedst. Derfor bør du ikke lægge al din markedsføring 100% ude i byen, da vi ved at det ikke er nøglen til succes.

 

Lad os hjælpe dig med at sikre din markedsføringspenge ikke går tabt!