Address

Hammerholmen 18

DK-2650 Hvidovre

Contact

+45 70345045

©2017 by Intercity A/S.

Integration med

MICROSOFT DYNAMICS AX

I 1996 blev vi certificeret af Navison til Navigator 3.56 og sidenhen til Navision Attain / Financials, som i dag kendes under navnet Microsoft Dynamics NAV. Siden 1999 har vi været certificeret i Damgaard Data C5, XAL og Axapta, som i dag kendes under navnet Microsoft Dynamics C5, XAL og AX. Vi har lavet et utal af brancheløsninger, i brancher som Produktionsvirksomheder, Feriecentre, Byggebranchen, Detailbutikker, Slagterier, Logistik og naturligvis E-handelsvirksomheder og mange andre spændende brancher.

Derfor kom det helt naturlig for os, at udvikle et komplet vertikal modul til Dynamics AX og NAV som en plug-and-play løsning, hvor økonomisystemet giver fokus og kontrol. Du og dine kollegaer skal altså ikke til, at lære et nye system at kende, når I skal starter en webbutik. Alt styres fra økonomisystemets normale brugerflade og fra det samme skærmbillede, blot med nogle ekstra funktioner og menuer.

Det er vores holdning, at økonomisystemet er virksomheden vigtigst værktøj til styre og skabe overblik, og derfor har vi lavet en fuld automatiseret løsning, som varetager alt, lige fra produktopdatering til prisændring og indlæs af ordre fra webbutikken. En af de store udfordring ved at drive en webbutik er lagerstyring - og bare rolig med vores system, stemmer lageret altid i webbutikken og i økonomisystemet. 

      

Er dine behov til dit Dynamics system ikke e-handelsrelateret, hjælper vi dig gerne med disse også. Vi skriver også gerne interfaces mellem andre systemer, der skal snakke med dit økonomisystem på tværs af teknologier.

Du er velkommen til, at tage en dialog med os om de udfordringer, som hæmmer dig i din hverdag og brugen af dit økonomisystem. Måske har vi løsningen, som kan optimere dine arbejdsgange og processer.

Hos os er der aldrig langt fra problem til løsning!