Address

Hammerholmen 18

DK-2650 Hvidovre

Contact

+45 70345045

©2017 by Intercity A/S.

NOP COMMERCE

E-commerce

Som du måske allerede ved findes der mange gode E-handelsbutik løsningerne på markedet hvor du typisk betaler et månedligt gebyr for løsningen plus eventuelle tilkøbte moduler. Det kan nemt gå hen og blive en temmelig dyr løsning på den lange bane. Hertil kommer, at du ikke selv kan rette eller ændre noget og i takt med at din virksomhed vokser er det ikke en holdbar løsning.

Derfor har vi valgt at bruge Nop Commerce, som er et 100% gratis E-handelsplatform og al sourcekode er lige til at download. Det betyder, at du slipper for gebyr for din webbutik og du kan selv bestemme, om du vil hoste den eller have den på eget udstyr.

 

Vores Nop Commerce er normalt installeret på Microsoft Server 2012 med Microsoft SQL 2012 server som database og til sidst Microsoft Internet Information Server til at afvikle E-handels applikationen – og hvis du skal have den forkromet løsning har vi allerede lavet en komplet integration af Microsoft Dynamics NAV og Microsoft Dynamics AX, som er to af de førende økominisystemer på markedet. Skulle du bruge et andet økonomisystem tager vi gerne udfordringen op og laver en integration til dit system.

Du har nok allerede mødt nogle tilbud på nettet, hvor du kan komme i gang med det samme ved blot at oprette en konto og indtaste dine kreditkortoplysninger. Vores holdning til denne type E-handelsløsninger er, at deres interesse kun ligger i dine månedlige indbetalinger og ikke hvorvidt dit projekt bliver en succes eller den pågældende løsning er optimal for din type virksomhed. 

Vi har testet mange forskellige webshop systemer igennem årene og vores konklusion er, at der ikke er nogen systemer på markedet, uanset hvor mange moduler du tilkøber, som leverer tilsvarende eller bedre løsninger end standardudgaven fra Nop Commerce.

Som den eneste Danske virksomhed som er certificeret hos Nop Commerce, sikrer vi dig, at vi lever op til Nop Commerce kvalitetskrav til installation, implementering, udvikling og drift.

Nøgleordene til en vellykket E-handelsløsning er: Stabilitet, Fleksibelt, Skalerbarhed, Teknologisikring og datasikkerhed.

Nop Commerce facts:
 

  • Over 1.800.000 downloads

  • 110 solution partners i mere end 40 lande

  • Mere end 1.400 tredjeparts plugins, temaer, sprogpakker fra over 400 leverandører.

Vi giver dig gerne en demonstration af Nop Commerce hvis du stadig er i tvivl? – vi er ikke!

Besøg et par af vores Nop Commerce løsninger:

Houseoflingerie.com

Temptedbynight.com

Lingeriegroup.com

Operatorscoffee.club

Oldebjerg.dk

Upward Curve