Address

Hammerholmen 18

DK-2650 Hvidovre

Contact

+45 70345045

©2017 by Intercity A/S.

HOSTING

Skyen er fyldt med hundredvis af udbydere, der hævder at levere sikre og kompatible hosting-løsninger til Nop Commerce. Det er ingen kunst, at installere Nop Commerce og få den i luften. Men kunsten ligger i, at optimere hastigheden og svartiden, som er det nye sorte guld hos Google.

​Hos os bliver din hosted Nop Commerce altid optimeret til at yde det maksimale i forhold til dit setup for at give dine kunder den ultimative oplevelse, når de shopper i din web-butik.

Har vi ikke alle prøvet, at besøge en webbutik, hvor man venter og venter på siden, og til sidst giver man op og handler et andet sted.
Skal din webbutik være i blandt dem? Svaret er enkelt: NEJ!

 

Vi har mere end 20 års erfaring i hosting løsninger! De sidste 5 år har vi kun beskæftiget os med hosting af Nop Commerce, og det gør os til den mest erfarne virksomhed i Danmark til at drive dit E-commerce site med Nop Commerce.      

Fundament til en succes!

Har du råd til at miste salg pga. den forkerte hosting løsning? Nej, vel!

Vi kunne godt komme med masser af tekniskdata omkring vores hosting udstyr, men når alt kommer til alt, er det helt uinteressant for dig. Lad os dele opgaverne imellem os.

Vi hoster din butik 24-7-365 og du fokuserer på dit kerneområde - nye kunder og salg.