Address

Hammerholmen 18

DK-2650 Hvidovre

Contact

+45 70345045

©2017 by Intercity A/S.

Turnkey projekting

PROJEKT LEDELSE

Med 20 års erfaring i projektledelse er vi vant til at projektere dit projekt og holde dette indenfor den aftalte tidsplan og ikke mindst indenfor godkendte budget. Igennem alle de projekter vi har været involveret i, har vi lært, at det er vigtigt at afstemme forventningerne til det færdige resultat. Derfor arbejder vi altid med milepæle, for at du som kunde kan følge projektet tæt, og derved skaber vi dynamik imellem partnerne, der sikrer, at det færdige resultat er perfekt.

 

Vores erfaringer siger os, at ting kan tage længere tid end planlagt og der kan opstå nogen uforudsete problematikker, som kan være tidskrævende. Derfor indbygger vi altid en buffer i vores projekt, således, at projektet kan afsluttes til den forventede tid.  

Projektledelse handler ikke kun om, at holde alle i gang, men også om at skabe det store overblik, således, at eventuelle problemer ikke går hen og bliver en flaskehals senere i projektfasen. Dette fortæller vores erfaring os, da vi er vant til, at køre projekter over lange perioder med et utal af delelveringer og milepæle.

Vores længste udviklingsprojekt løb fra 2003-2009 og kostede et to cifre millionbeløb. Softwaren bruges stadig i hele verden og der er ikke ændret en linje kode siden 2009, på trods af, at 5 operativsystemer er kommet til siden, den første linje blev skrevet.