Address

Hammerholmen 18

DK-2650 Hvidovre

Contact

+45 70345045

©2017 by Intercity A/S.

Opnå dine mål

STRATEGISK PLANLÆGNING

Kom hønen før ægget – Ja, det er jo et godt spørgsmål.  Dem har vi mange af! For hvor er din virksomhed på vej hen og hvordan opnår du dine mål i forhold til teknologi, markedsføring og infrastruktur osv. Det vil vi gerne hjælpe dig med at klarlægge.

Derfor tilbyder vi også, at bistå dig i den strategiske planlægning af projektet således, at vi kommer 360 grader rundt om de udfordringer, der kan opstå på vej imod målet. Strategisk planlægning er en vigtig hjørnesten i alle E-commerce projekter, da det som regel har store økonomiske konsekvenser, hvis man først tager stilling til problematikkerne når de banker på døren. I vores verden er et godt forarbejde og en gennemtænkt plan altid den bedste løsning, for der er aldrig nogen, der er kommet til skade af at være forberedt – vel?

Som en af vores strategiske planlægning laver vi altid en SWOT analyse og tager stilling til hvilken af dine konkurrenter, der vil reagere på dine tiltag og hvilke modtræk de kan komme med. Ved at afdække disse problematikker kan vi bedre klæde din E-commerce løsning på. Det betyder, at når dine konkurrenter begynder at røre på sig - iværksætter du blot næste fase i din masterplan og derved er du hele tiden foran og har overblik over dit projekt. En af de mange fordele ved denne type planlægning er, at du allerede kender dine potentielle konkurrenter og deres styrker/svagheder, hvilket kan hjælpe dit projekt til at vækste.

Husk, paratviden er den bedste akkurat viden og hvem ville ikke gerne kunne kigge lidt ind i krystalkuglen og se hvilken vej man skal gå. Vi kan hjælpe dig med at opdele denne strategiske plan mere overskueligt:

1.      Overblikket

2.      Offensiv eller Defensiv

3.      Mål & Strategi

4.      Tidshorisont

5.      Opfølgning: Det faktiske mål

Hvor svært kan det være? – Det er jo ingen kunst, når man kan det! Vi glæder os til at hjælpe dig med at mestre kunsten at skabe overblik over dit projekt.